Geile amateur laindiasexy (32)

Acties

Informatie

laindiasexy (32)

Bericht van laindiasexy

Ik ben een mysterieus, ondeugend en heel vrolijk meisje. Ik haal graag mensen uit verschillende landen. Ik ben open en aardig.

Informatie over laindiasexy

Naam: laindiasexy
Leeftijd: 32
Woonplaats: Zwolle
Ik spreek: EN ES
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: zuid-amerikaans

Mijn interesses

Ik eet graag Van alles. Behalve Sushi. en drink graag Zoete wijn.. Mijn hobbie(s): Series kijken, sporten en alles eten.. Mijn favoriete muziek is Bachata en Salsa.. Mijn geaardheid is en Ik val op Mannen met ervaring in leven en weten wat ze willen voor de toekomst.. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Amazone en mijn favoriete plekje(s) zijn Open lucht.. Bij mannen val ik op hun Ogen, armen, handen en haren.. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een zuid-amerikaans uiterlijk. Mijn Karakter: Vriendelijk, positief en goede energie.. Mijn Sterrenbeeld is steenbok. Mooi aan mezelf: In mijn geheel ben ik mooi.. Mijn levensdoel is: Mijn eigen huis hebben en een eigen zaak hebben.. Mijn levensmotto is: Liefde is misschien niet geheim, maar discreet.. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Negatieve mensen en onbeleefd.. Wil je mij wat vertellen?

Bericht versturen

Deel dit profiel

Suggesties voor jou